opc_loader

Audicien Winschoten

Audicien in Winschoten

Zoekt u naar een audicien in Winschoten? HoorGarant is werkzaam in Noord-Nederland en biedt unieke service door een hoortest aan huis af te nemen. HoorGarant werkt samen met diverse thuiszorgorganisaties, daarnaast onderhoudt het ook goed contact met KNO-artsen in de regio. Wilt u graag de mogelijkheden bekijken om een hoortoestel aan te schaffen? Naast het afnemen van een hoortest komen wij ook bij u thuis om het hoortoestel af te stellen. Een goede audicien in Winschoten vindt u bij HoorGarant.

Meer informatie? Neem contact op!


Audicien aan huis in Winschoten

Slechthorendheid kan een reden zijn om een audicien in Winschoten in te schakelen. Slechthorendheid is een langzaam proces wat er vaak onbewust steeds meer insluipt. Uw familie en vrienden merken dit meestal eerder op dan uzelf. Ouderdom kan een reden zijn van de vermindering van uw hoorvermogen. Bovendien is een langdurige blootstelling aan overmatige geluidsbelasting ook een reden van een minder wordend gehoor. Tijdens ons eerste bezoek nemen we een hoortest bij u af. Als blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft, maken wij een afdruk van uw oor. Dit is om het toestel op maat voor u te maken. Hierna wordt het hoortoestel besteld en zal een audicien in Winschoten langskomen om hem voor u aan te meten.


Proefperiode hoortoestel

Nadat de audicien in Winschoten is langs geweest krijgt u een proefperiode om het hoortoestel uit te proberen. Wij vinden het erg belangrijk dat u volledig tevreden bent over uw gehoorapparaat. Als het nodig is komen wij bij u langs om uw toestel bij te stellen of een ander type hoortoestel aan te meten. Deze bezoeken zijn gratis. Als u tevreden bent wordt pas de proefperiode gesloten en handelen we de financiën af. Informeer bij uw zorgverzekering of een vergoeding van uw hoortoestel mogelijk is, in veel gevallen is dit wel zo. Daarnaast kunt u ook de audicien in Winschoten raadplegen of contact met ons opnemen.


Audicien in Winschoten

Een audicien in Winschoten gezocht? HoorGarant helpt u graag verder. Wij leveren unieke service door u aan huis te helpen met een hoortest en het aanmeten van het hoortoestel. Wilt u direct meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0800 - 25 26 27 2. Vragen over een audicien in Winschoten kunt u ook mailen naar info@hoorgarant.nl.

Menu