opc_loader

Audicien Haren

Audicien Haren

Bent u op zoek naar een audicien in Haren? HoorGarant onderscheidt zich door service aan huis te bieden. Wij werken samen met diverse KNO-artsen en verschillende thuiszorgorganisaties in de regio. Wij kunnen tijdens het eerste bezoek een hoortest bij u afnemen om te kijken of u een hoortoestel nodig heeft. Vervolgens kunnen wij een afdruk van uw oor maken voor een hoortoestel op maat. Voor een audicien in Haren kiest u voor HoorGarant!


Meer informatie? Neem contact op!


Vergoeding gehoorapparaat in Haren

Als u besluit een hoortoestel te nemen kan er een audicien in Haren langskomen. De audicien komt bij u thuis om het hoortoestel bij u aan te meten en af te stellen. Dan krijgt u rustig de tijd om te wennen aan het hoortoestel. Bevalt de gehoorbescherming niet? Wij kunnen de hoortoestellen bijstellen of vervangen zodat u uiteindelijk het perfecte hoortoestel heeft. Vraag bij uw verzekering na of u recht heeft op een vergoeding van uw gehoorapparaat. Wilt u direct een afspraak maken voor een audicien in Haren? Neem dan telefonisch contact op via: 0800 - 25 26 27 2.


Gehoorapparaat aan huis

Slechthorendheid is een langzaam en sluipend proces. Een audicien in Haren kan voor u vaststellen wat uw situatie is. Het komt vaker voor dat mensen al langer gehoorproblemen hebben zonder zich hiervan bewust te zijn. Dit is vaak het gevolg van overmatige geluidsbelasting op langdurige basis. Meestal is slechthorendheid één van de gevolgen van het ouder worden. Dit is niets om u voor te schamen. Schakel nu onze audicien in Haren in voor een gepaste oplossing.


Audicien in Haren gezocht?

Bent u op zoek naar een audicien in Haren? Ontdek de mogelijkheden bij HoorGarant. U kunt gebruik maken van een audicien aan huis die ruim de tijd voor u neemt. Neem contact op met HoorGarant via 0800 - 25 26 27 2 of via info@hoorgarant.nl.

Menu