opc_loader

Audicien Groningen

Audicien in Groningen

Op zoek naar een audicien in Groningen? Heeft u het idee dat u steeds minder goed kunt horen? Slechthorendheid is meestal een sluipend proces. Langzaam maar zeker hoort u hierdoor steeds minder. Vaak heeft u dit zelf niet eens in de gaten, en zijn het de mensen in uw omgeving die opmerken dat u hoorproblemen heeft. Bijvoorbeeld doordat u steeds vaker vraagt wat iemand nu precies zegt. Slechthorendheid komt meestal nooit plotseling. Vaak gaat een verminderd hoorvermogen gepaard met ouderdom. Ook komt het steeds vaker voor dat mensen minder goed horen door een langdurige blootstelling aan overmatige geluidsbelasting.


Meer informatie? Neem contact op!


Audicien aan huis in Groningen

Op zoek naar een audicien in Groningen, maar bent u niet in staat om zelf een audicien te bezoeken? Bijvoorbeeld omdat u niet goed ter been bent of geen vervoer heeft? Bij HoorGarant bieden we u een unieke service. Wij komen namelijk bij u thuis! Tijdens ons bezoek aan huis nemen wij een hoortest bij u af. Blijkt uit de test dat u een hoortoestel nodig heeft? Wij zullen in dit geval een afdruk van uw oor maken. Het maken van een afdruk is noodzakelijk, aangezien elk gehoorapparaat op maat gemaakt wordt. Nadat de afdruk gemaakt is, kunnen wij de hoortoestellen voor u bestellen. Na levering zullen wij nogmaals een bezoek aan huis brengen. Ditmaal om de hoortoestellen bij u aan te meten en af te stemmen. Wij vinden het belangrijk dat uw hoortoestellen volledig naar wens functioneren. Daarom starten we eerst een proefperiode. Tijdens de proefperiode kunt u aan de hoortoestellen wennen. Indien nodig kunnen wij in de proefperiode de toestellen bijstellen of vervangen door een ander type hoortoestel. Het bezoek aan huis in Groningen en het aanmeten van hoortoestellen is volledig gratis. Pas wanneer u tevreden bent, sluiten we de proefperiode en gaan we over tot de financiële afhandeling.


Vergoeding gehoorapparaat

Een goed gehoor is een kostbaar bezit. Voor veel mensen is de aanschaf van een hoorapparaat echter niet is wat zij ‘zomaar’ even doen. Gelukkig is er in veel gevallen een vergoeding mogelijk vanuit de verzekering. U kunt vooraf informeren bij uw zorgverzekeraar hoe het zit met de vergoeding van een gehoorapparaat. Ook kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.


Contact

Bent u op zoek naar een audicien in Groningen die u aan huis bezoekt? Neem contact op met HoorGarant via 0800 - 25 26 27 2 of via info@hoorgarant.nl

Menu